امضای تفاهم‌نامه‌ توزیع قرضه به ارزش بیش از دو میلیارد افغانی میان صندوق انکشاف زراعت و وزارت مهاجرین

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۶:۵۱
امضای تفاهم‌نامه‌ توزیع قرضه به ارزش بیش از دو میلیارد افغانی میان صندوق انکشاف زراعت و وزارت مهاجرین

۹ سرطان ۱۴۰۰
صندوق انکشاف زراعت و وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۲.۲ میلیارد افغانی به منظور توزیع قرضه به مهاجرین بازگشت‌کننده به وطن، امضا کردند.
شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت که وزارت زراعت از طریق صندوق انکشاف زراعت که یک نهاد غیربانکی قرضه‌دهنده است، تلاش دارد تا به پناهجویان بازگشت‌‌کننده و فعال در عرصه‌ی زراعت خدمات قرضه‌دهی فراهم کند. او گفت براساس این تفاهم‌نامه به نُه‌هزار بازگشت‌کننده‌‌ی فعال در عرصه‌ی زراعت که طی پنج سال آینده از سوی وزارت مهاجرین معرفی شوند، به ارزش ۲.۲ میلیارد افغانی قرضه داده می‌شود.
 هم‌چنین شیرعلم املوال معین پالیسی و تطبیق برنامه‌‌‌های وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، می‌گوید که براساس این تفاهم‌نامه برای پناهجویان و بی‌جاشدگان که در داخل و خارج از کشور به سر می‌برند، با اعطای این قرضه‌ها فرصت‌های کاری برای‌شان فراهم می‌شود.
صندوق انکشاف زراعت یک نهاد دولتی غیربانکی است که زیر نظر وزارت زراعت فعالیت می‌کند. این صندوق از زمان تاسیس‌اش‌ تاکنون، برای حمایت از بخش‌های مختلف مربوط به زراعت و مالداری بیش از سیزده میلیارد افغانی قرضه منظور کرده است. تاکنون ۵۶هزار دهقان و سرمایه‌گذار در بخش‌های زراعت و مالداری، از ۱۰.۷ میلیارد قرضه مستفید شده‌اند.
ایمل آرمان رییس صندوق انکشاف زراعت، می‌گوید که توزیع این قرضه‌ها بر افزایش فرصت‌های کاری و تولیدات تاثیر زیاد داشته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

بازگشت به خبرها