آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان

user-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۸ - ۱۰:۲۰
آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان


۱۸ثور ۱۳۹۹
سنگ تهداب چندین پروژه در ولایت پروان، با حضور مقام‌های محلی این ولایت گذاشته شد.
این پروژه‌ها، شامل ساخت کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌خانه‌های پیاز و کچالو و سردخانه‌های صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه است.
هم‌چنین در قالب این برنامه برای شماری از دهقانان ماشین‌های خشک‌‌کننده‌ی سبزی و میوه‌ توزیع می‌شود.
رییس زراعت پروان گفت که صدها پروژه برای حفاظت از محصولات زراعتی و رشد اقتصاد دهقانان، مانند ایجاد کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌خانه‌های پیاز و کچالو تطبیق می‌شود.
شرکت‌کننده‌گان در همایش آغاز کار این پروژه‌ها، از تلاش‌های وزارت زراعت برای تطبیق این پروژه‌ها استقبال کردند و گفتند که در شرایط فعلی، این برنامه می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی و جلوگیری از ضایع شدن محصولات زراعتی بینجامد.
یکی از باغداران پروان در این برنامه گفت: «از این پروژه‌ها تا اندازه‌ای خوش هستیم، به این خاطر که موثریت دارد و جلو فاسد شدن محصولات ما گرفته می‌شود.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هم‌زمان با گسترش ویروس کرونا، تطبیق برنامه‌ای را به منظور مدیریت محصولات زراعتی آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در سراسر کشور در جریان چهار تا شش ماه آینده برای باغداران و دهقانان، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، ۱۴هزار و ۲۱۹ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری پیاز و ۴۱۴ سردخانه صفر انرژی کچالو، و نیز ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری میوه ساخته می‌شود. توزیع یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی به باغداران و دهقانان و حمایت از پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، دیگر بخش این برنامه است. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان و باغداران و ۹۰ درصد توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

د کندز او بغلان په ولایتونو کې د اوبو ایستلو او کرنیزو ځمکو د اصلاح د دوو پروژو پرانیسته

۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اوبو ایستلو او کرنیزو ځمکو د اصلاح ریاست چارواکي وایي، چې په کندز او بغلان ولایتونو کې دوه مهمې پروژې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

د کرنې وزارت ویاند دهرات په ولایت کې د غواساتنې له فارمونو څخه لیدنه وکړه

۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اطلاعاتو او عامه پوهاوي رییس مولوی شیرمحمد حاتمي، هرات ولایت ته د خپل سفر په ترڅ کې، د غوا فارمونو له. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۴۶
Background image

دهلمند ناوې ولسوالی کې د غنمو اصلاح شوي تخمونو د وېش لړۍ پيل شوه


۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، په ناوی ولسوالی کې ۱۵۰۰ کروندګرو ته د دوو جریبو ځمکو لپاره د اصلاح شوو غنمو. . .

بازگشت