۴۵ بسته‌ی شیردوشی به مالداران ولایت لوگر توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۱ - ۲۰:۲۵
۴۵ بسته‌ی شیردوشی به مالداران ولایت لوگر توزیع شد


۱۱ ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق یکی از برنامه‌هایش، به شماری از مالداران ولایت لوگر  بسته‌های شیردوشی توزیع کرد.
«پروژه‌ی انکشاف صنعت لبنیات»ِ «برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم» ۴۵ بسته‌ی شیردوشی را برای خانم‌های مالدار کمک کرد تا پس از این به صورت بهداشتی و معیاری لبنیات‌شان را جمع‌آوری و نگه‌داری کنند.
این بسته‌ها به منظور رعایت و ترویج هر چه بیش‌تر حفظ‌الصحه در تهیه‌ی محصولات لبنی توزیع شد.
هر کدام از بسته‌های یادشده شامل سطل، دست‌کش، چوکی شیردوشی، شیرصاف‌کن، دوله‌ی پیمانه و صابون می‌باشد.
خانم‌هایی که بسته‌های شیردوشی را دریافت کرده‌اند، از دریافت مزیت فعالیت‌های پروژه‌ی انکشاف صنعت لبنیات در محل‌شان ابراز خوشی و رضایت می‌کنند.
خانم‌های مستفیدشونده می‌گویند که از این پیش نمی‌توانستند از فاسدشدن شیر و لبنیات‌شان جلوگیری کنند، ولی حالا این زمینه برای‌شان فراهم شده است.
شیما، یک تن از این خانم‌ها، از تمامی خانم‌های مالدار می‌خواهد که از یک سو مالداری‌شان را توسعه بدهند تا نیازمندی‌های زنده‌گی‌شان را آماده بسازند، و از جانب دیگر بکوشند تا با از استفاده از فرصت پیش آمده فرهنگ مالداری سنتی را تغییر بدهند و به مالداری مدرن و پیش‌رفته رجوع کنند.
پروژه‌ی انکشاف صنعت لبنیات در ولایت‌های کابل، پروان و لوگر یکی از پروژه‌های برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم است که در راستای ترویج مالداری به شیوه‌ی عصری و بازاریابی محصولات مالداری فعالیت دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

د کندز او بغلان په ولایتونو کې د اوبو ایستلو او کرنیزو ځمکو د اصلاح د دوو پروژو پرانیسته

۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اوبو ایستلو او کرنیزو ځمکو د اصلاح ریاست چارواکي وایي، چې په کندز او بغلان ولایتونو کې دوه مهمې پروژې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

د کرنې وزارت ویاند دهرات په ولایت کې د غواساتنې له فارمونو څخه لیدنه وکړه

۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اطلاعاتو او عامه پوهاوي رییس مولوی شیرمحمد حاتمي، هرات ولایت ته د خپل سفر په ترڅ کې، د غوا فارمونو له. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۴۶
Background image

دهلمند ناوې ولسوالی کې د غنمو اصلاح شوي تخمونو د وېش لړۍ پيل شوه


۲۸ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، په ناوی ولسوالی کې ۱۵۰۰ کروندګرو ته د دوو جریبو ځمکو لپاره د اصلاح شوو غنمو. . .

بازگشت