وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱ - ۹:۲۳
 وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

۳۰ قوس ۱۳۹۸
امروز، با پایان سال مالی ۱۳۹۸، بر اساس آمارهای ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، روشن شد که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توانسته است ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کند.
وحید اعتبار، رییس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که مجموع بودجه‌ی انکشافی منظور شده‌ی وزارت زراعت هفت میلیارد و ۸۶۷.۹۸۱ میلیون افغانی بود که از این میان، هفت میلیارد و ۷۰۰.۹۵۴ میلیون آن، که ۹۷.۸۸ درصد می‌شود، وارد تخصیص شده بود و از این جمله، هفت میلیارد و ۴۸۳.۵۲۶ میلیون افغانی آن مصرف شده است که ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی را شکل می‌دهد.
آقای اعتبار گفت که این میزان مصرف، ممکن است تا پایان امروز، به دلیل این که برخی از قراردادها دریافت‌های‌شان شاید در جریان پروسس باشد و بودجه دریافت کند، بیش‌تر شود.
وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را در قالب ۳۶ پروژه در ۳۴ ولایت به اساس نیازمندی‌های دهقانان، باغداران، مالداران و نگهداری از منابع طبیعی مصرف کرده است.
رییس مالی و حسابی وزارت زراعت می‌گوید که اولویت در مصرف بودجه در سال مالی ۱۳۹۸ در زمینه‌های آبیاری زمین‌ها، توسعه‌ی باغداری، حفاظت و رشد منابع طبیعی و تولید و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده برای دهقانان بوده است.
بخش دیگر مصرف این بودجه، برای توان‌مندسازی زنان است.
آقای اعتبار می‌گوید که پی‌گیری‌ها در تطبیق پروژه‌ها و اجرای قراردادها با جلسه‌های مستمر کاری به ریاست مقام رهبری، هم‌آهنگی‌ها با بخش‌های مختلف وزارت برای دنبال‌کردن جریان پیش‌رفت کارهای انکشافی، ارائه‌ی صلاحیت‌های تدارکات قراردادها به ولایات برای رشد ظرفیت و تطبیق بهتر پروژه‌ها و ایجاد گروپ‌های کاری آن‌لاین برای حل‌وفصل مشکلات پیش آمده در پیش‌رفت‌ها، از عواملی بوده است که وزارت زراعت توانسته بودجه‌ی انکشافی‌اش را در سال مالی ۱۳۹۸، بیش‌تر از ۹۵ درصد مصرف کند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مصرف بودجه‌ی انکشافی‌اش، یکی از نهادهای پیش‌تاز است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

لوګر کې له کډوالۍ راستنوشویو ۱۲۰۰ کورنیو ته د غنمو او نغدو مرستو وېش لړۍ پيل شو

۲۹ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د عاليقدر اميرالمؤمنين حفظه‌الله د ځانګړې پېرزوينې له مخې، په لوګر ولايت کې له کډوالۍ راستنوشویو ۱۲۰۰ کورنيو سره د مرستو د وېش لړۍ پيل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

د کرنې وزارت د دعوت او ارشاد رییس د بني‌حصار په سيمه کې د کرنيزو او مالدارۍ فارمونو څخه ليدنه وکړه

۲۹ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د دعوت او ارشاد رییس مولوي محب‌الله انعام، د کابل د بني‌حصار په سيمه کې د ياد وزارت له کرنيزو او. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۳۴
Background image

بامیان کې له کډوالۍ راستنوشویو اړمنو کورنیو ته د خوراکي غنمو او نغدي مرستو وېش لړۍ پيل شو

۲۹ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د عاليقدر اميرالمؤمنين حفظه الله د لارښوونې پر بنسټ، د باميانو په ولايت کې له کډوالۍ راستنوشویو اړمنو کورنیو لپاره د بېړنيو مرستو. . .

بازگشت