فابریکه تولیدی «امید بهار» از اتحادیه لبنیات شرق شیر خریداری می‌کند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۲۶ - ۱۴:۳
 فابریکه تولیدی «امید بهار» از اتحادیه لبنیات شرق شیر خریداری می‌کند

۲۶قوس ۱۳۹۸
بر اساس قراردادی که به همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری میان فابریکه پروسس میوه‌جات «امید بهار» و اتحادیه «لبنیات شرق» به امضا رسیده، قرار است این فابریکه تمام شیری که توسط این اتحادیه تولید و آماده می‌شود را خریداری کند.
این قرارداد روز دوشنبه، در مقر وزارت زراعت و در حضور نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری میان مصطفی صادق رییس فابریکه‌ی پروسس میوه‌جات امید بهار و محمدحسن رییس اتحادیه لبنیات شرق، در مقر وزارت به امضا رسید. بر مبنای این قرارداد، اتحادیه لبنیات شرق که مرکز آن در ولایت ننگرهار است، باید هر روز بیش‌تر از چهار هزار لیتر شیر تازه‌ی گاو را به فابریکه یاد شده تحویل بدهد.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در مراسم امضای این قرارداد، از اقدام فابریکه پروسس میوه‌جات امید بهار برای خریداری شیر تازه از اتحادیه لبنیات شرق استقبال کرد و گفت که افغانستان برای تولید میلیون‌ها لیتر شیر تازه ظرفیت دارد. آقای درانی افزود که این فابریکه با دیگر اتحادیه‌های تولیدی شیر تازه وصل خواهد شد. به گفته‌ی وزیر زراعت، به هر اندازه‌ای که فابریکه پروسس امید بهار ظرفیت و توانایی داشته باشد، به همان مقدار شیر تازه تولید و آماده می‌شود.
وزیر زراعت هم‌چنین گفت که آغاز روند پروسس شیر، به رشد مالداری و اقتصاد خانواده‌ها کمک کرده و از واردات لبنیات به کشور جلوگیری می‌کند.
در همین حال، مصطفی صادق رییس فابریکه پروسس میوه‌جات امید بهار، می‌گوید که این فابریکه ظرفیت پروسس ۳۰۰ هزار لیتر شیر را در روز دارد. به گفته‌ی او، این فابریکه قادر است تا لبنیات دیگری از قبیل قیماق، پنیر، چکه، قیماق عسلی، دوغ ذایقه‌دار و قروت نیز کند.
آقای صادق افزود که فابریکه پروسس میوه‌جات امید بهار به تازه‌گی به تولید و پروسس شیر قیماق‌دار آغاز کرده است. به گفته‌ی او، این فابریکه شیر را به نام «ملی» به صورت خالص و به شکل «UHT» پروسس می‌کند.
هم‌چنین محمدحسن رییس اتحادیه لبنیات شرق نیز گفت که این اتحادیه در حال حاضر قادر است روزانه شش هزار لیتر شیر تازه جمع‌آوری کند. او افزود که امضای این قرارداد به رشد اقتصاد خانواده‌ها و مالداران کمک می‌کند. محمدحسن از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز به خاطر زمینه‌سازی امضای این قرارداد ابراز تشکر کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

د ننګرهار دکرنې ریاست د عشر او زکات د ولسوالیو له چاراکو سره ناسته وشوه

۱۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار کرنې،اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي عبدالستار محمد او د عشر او زکات امرینو د ٢٢ ولسوالیو د عشر او زکات مدیرانو سره د. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

د خوست جوارسل څېړنیز فارم کې د پیازو فنګسي ناروغي تشخیص شوه

۱۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کرنیزو چارو آمریت نباتي قرنطین عمومي مدیریت له لوري، د مرکز اړوند د جوارسل څېړنیز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۵۳
Background image

د کندهار دکرنې ریاست؛ کوهکران څېړنیز فارم کې پر بېلابېلو بوټو څېړنې روانې دي

۱۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست چارواکي وايي، چې ددې ولایت د کوهکران په څېړنیز فارم کې پربېلابېلو بوټو څېړنې روانې دي، چې په ترڅ. . .

بازگشت