نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۳
نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

 ۱ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش 
نمایشگاه محصولات زراعتی به حمایت مالی دفتر اجتماعی و انکشافی راه نوین و به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز برگزار شد که این نمایشگاه شامل برنامه انکشاف تشبثات زراعتی به هدف توان‌مند سازی اقتصاد خانواده‌ها می‌باشد. 
در افتتاح این نمایشگاه  مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری دستاوردهای یک سال اخیر ریاست زراعت و مالداری را خدمت اشتراک کننده گان تقدیم نموده افزود" از طریق ریاست زراعت ولایت کندز برای  555 هزار و 145 دهاقین  گندم بذری، کود های کیمیاوی، خوراک حیوانی، ادویه های زراعتی و مالداری، واکسین حیوانات، گاو و بز توزیع شده است".
ریس زراعت ولایت کندز هدف از برگزاری نمایشگاه یک روزه محصولات زراعتی را بازاریابی برای محصولات زراعتی و مالداری ولایت کند یاد کرده افزود" در این نمایشگاه در کنار میوه‌های خشک و تازه، صنایع دستی نیز به نمایش درآمده است و  همچنان در این نمایشگاه یک روزه محصولات مختلف دهقانان از قبیل غله جات، میوه جات، سبزیجات، محصولات مالداری و صنایع دستی به نمایش گذاشته شده است".
در همین حال  ملا نثار احمد نصرت والی ولایت کندز برگزاری چنین نمایشگاه‌ها زراعتی و مالداری را  در رشد اقتصاد دهاقین و مالداران مهم دانسته  و تاکید بر استفاده از محصولات زراعتی و مالدار کرد وی همچنان از تطبیق پروژهای بینادی در بخش زراعت و مالداری ولایت کندز نیز سخن زد.
شرکت کنندگان این نمایشگاه با ابراز خوشحالی از این نمایشگاه گفتند که این گونه نمایشگاه ها باید حداقل دو بار در سال برگزار شود تا مردم بتوانند محصولات ما را بهتر بشناسند و از آن استفاده کنند. این نمایشگاه یک روزه در حالی در ولایت کندز برگزار شد که ۸۰ درصد مردم این ولایت به زراعت و مالداری اشتغال دارند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

ایران ته د کرنې وزارت د اوبو لګولو او قدرتي سرچينو د مرستيال سفر


١١ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
١١ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د افغانستان اسلامي امارت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اوبو لګولو او قدرتي سرچينو مرستيال مولوي بازمحمد فيضان، د يو رسمي پلاوي. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

د کرنې د میکانیزه کولو په پار دکرنې وزارت د کرنیزې میکانیزې ریاست هلې ځلې

۱۱ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۱ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د کرنیزې میکانیزې ریاست په تېرو څلورو کلونو کې د هېواد په کچه د کرنیزو ماشيني خدمتونو د پیاوړتیا، بیا. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۱
Background image

د میدان وردګو نرخ ولسوالی کې پر لسګونو بزګرانو د سبو تخمونه او کیمیاوي سرې وېشل کېږي

۱۰ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۰ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د افغان سوله جوړونکو مؤسسې په همکارۍ ددې ولایت دنرخې په ولسوالی کې پر ۴۰ بزګرانو د. . .

بازگشت