جلسه هماهنگی به‌منظور آغاز کار موسسه‌های همکار وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۳ - ۱۰:۲۴
جلسه هماهنگی به‌منظور آغاز کار موسسه‌های همکار وزارت زراعت برگزار شد

۱۳ میزان ۱۴۰۰ هـ.ش
۲۸ صفر ۱۴۴۳ هـ.ق
معین زراعت و مالدرای وزارت زراعت به‌منظورآغاز کار دوباره موسسه‌های همکار با شماری از رئسا دولتی و مسولین موسسه‌های همکاراین وزارت جلسه هماهنگی برگزار کرد
این جلسه به‌منظور هماهنگی جهت آغاز کار دوباره پروژه‌ها‌ی که از طریق موسسه‌های همکار تطبیق می‌گردید برگزار گردیده بود و در این جلسه معین زراعت و مالداری به مسولین پروژه های همکار هدایت داد تا کار‌های پروژه‌های نا تکمیل را دوباره آغاز نمایند تا  با تطبیق این پروژ‌ه‌ها مشکلات مردم مرفوع و زمینه‌های کاری ایجاد گردد.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا در این جلسه تاکید برهماهنگی بیشتر در پیشبرد کار‌ها نموده و گفت "اساس اقتصاد افغانستان زراعت و مالداری است و اکثر مردم افغانستان  دراین سکتور مصروف هستند، بلند بردن زراعت و تولیدات زراعتی از لحاظ کیفیت و کمیت، مصرف کم و تولید بیشتر مسوولیت ما و شما است".
در همین حال معین زراعت و مالداری مشکلات مالی و اداری ریاست‌های مربوطه و موسسه‌های همکار را برسی نموده و گفت که به زودی تمام این مشکلات حل می‌گرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها