برای ده تن از زنان زعفران‌کار در جوزجان ۹۰۰ کیلو پیاز زعفران توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۳ - ۱۶:۱۶
۲۳ سرطان ۱۳۹۸ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، به ده تن از زنان زعفران‌کار در این ولایت، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۹۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرده است. رییس زراعت جوزجان، در مراسم توزیع این پیازها گفت که زعفران بدیل خوب و مناسب کشت کوکنار در این ولایت است. هم‌چنین زنان زعفران‌کار از اقدام وزارت زراعت برای توزیع این پیازها تقدیر کرده و خواستار تداوم چنین کمک‌ها با زنان زراعت‌پیشه شده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها