پروژه انکشاف زنجیره ارزشی باغداری ۱۵۰ جریب باغ خرما می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۵:۲۶
HVCDSP

۱۶ جدی ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، HVCDSP، مربوط به وزارت زراعت، در نظر دارد تا در سال مالی ۱۴۰۰، ۱۵۰ جریب باغ خرما در ولایت‌های ننگرهار، لغمان و خوست بسازد.
۷۵ جریب این باغ در ننگرهار، پنجاه جریب در خوست و ۲۵ جریب هم در لغمان ساخته خواهد شد. این ولایات آب‌وهوای مساعدی برای رشد باغ‌های خرما دارد. با احداث این باغ‌ها، گام موثری در ترویج و توسعه پرورش خرما در این ولایت‌ها گذاشته می‌شود.
افغانستان با داشتن اقلیم متنوع، ‌تابستان گرم، خشک و طولانی، دشت‌ها و ریگ‌زارها برای کشت و تولید خرما مساعد است. کشت خرما از زمان‌های قدیم به صورت خودرو و عنعنه‌ای در ولایت‌های ننگرهار، لغمان، فراه، نیمروز، ‌هلمند، قندهار و خوست رایج بوده و توسط تخم تکثیر می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، یکی از برنامه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که بودجه آن از طریق بانک انکشاف آسیایی، ADB، تمویل می‌گردد و به هدف گسترش صادرات و تغییر بیلانس واردات محصولات باغداری و ارتقاء زنجیره ارزش باغداری به شیوه‌ای پایدار در یازده ولایتی که عمده‌ترین تولید‌کننده میوه‌جات و سبزیجات به شمار می‌روند، فعالیت می‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها