برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد
۱۰ قوس ۱۳۹۹
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، به منظور تقویت شرکت‌های خصوصی در بخش زراعت، سه شرکت تولیدی و پروسس‌کننده محصولات زراعتی را هدف حمایت مالی قرار داد.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، برای فراهم‌سازی ۷۰ درصد از هزینه‌های خریداری و تهیه ماشین‌آلات و تجهیزات برای تولید و پروسس محصولات زراعتی شرکت‌های «فیصل حافظی»، «بانوان گذره» و «سبزبرگ» سهم می‌گیرد. در این شرکت‌ها تعداد زیادی از زنان کار می‌کنند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها