سرپرست وزارت زراعت وارد هرات شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۲ - ۱۷:۱
سرپرست وزارت زراعت وارد هرات شد


شنبه ۱۲ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای نخستین بار از آغاز تصدی‌اش در رهبری این نهاد، به ولایت هرات سفر کرد.
سرپرست وزارت زراعت در کنار دیدار با مقام‌های هرات، با امیر اسماعیل خان رهبر جهادی و مولوی خدایداد صالح رییس شورای علمای حوزه‌ی غرب کشور ملاقات کرد.
از جانب دیگر، در دیدار مقام‌های محلی با آقای احدی، صنعت‌کاران، تاجران و شماری از نماینده‌گان ولسی‌جرگه حضور داشتند.
در این ملاقات، نوراحمد حیدری معاون و سرپرست مقام ولایت گفت که هرات، ظرفیت تولید در این ولایت بسیار است، اما نیاز است که برای توسعه‌ی زراعت در هرات، پروژه‌های بیش‌تر در بخش آبیاری و انکشاف زراعت تطبیق شود.
نذیراحمد حنفی، نماینده‌ی مردم در ولسی‌جرگه نیز گفت که زعفران، پسته، انگور و انجیر از محصولات مهم این ولایت است و باید برای رشد تولید و افزایش درآمد دهقانان و باغداران پروژه‌های بیش‌تر عملی گردد.
خان‌جان الکوزی، معاون اتاق تجارت و صنایع کشور میزان تولیدات زراعتی در هرات را خوب توصیف کرد و گفت که لازم است تا برای صادرات به موقع میوه‌های تولیدی از طریق دهلیز هوایی، یک سردخانه‌ی بزرگ در میدان هوایی هرات ساخته شود.
در پایان داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و ‌سرپرست وزارت زراعت، با ابزار خوش‌حالی از اولین سفرش به عنوان سرپرست‌وزیر به هرات، گفت که امسال به ارزش بالاتر از ۱.۲ میلیارد افغانی پروژه‌های زراعتی در هرات تطبیق شده است و در سال‌های آینده، توجه به بخش‌های مورد نیاز بیش‌تر خواهد شد.
آقای احدی گفت که در سال آینده، در کنار توسعه‌ی تولید برای افزایش بازاریابی داخلی و جهانی کار خواهد شد.
. قرار است آقای احدی در این سفر، شماری از پروژه‌ها را افتتاح و بخشی از پروژه‌ها را تهداب‌گذاری کند.
پروژه‌هایی که افتتاح می‌شود، در بخش‌های آبیاری، پروسس محصولات توسط شرکت‌های خصوصی و مدیریت محصولات زراعتی است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها