به ۱۱۰ بانوی مالدار در دهدادی مهارت‌های مدرن مالداری آموزش داده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۱۷
به ۱۱۰ بانوی مالدار در دهدادی مهارت‌های مدرن مالداری آموزش داده شد

۲۶ سنبله ۱۳۹۹

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP2) برنامه‌ی آموزشی دو روزه‌ای را به منظور ارتقای ظرفیت تخنیکی ۱۱۰ خانم مالدار روستاهای ولسوالی دهدادی راه‌اندازی کرد.
این برنامه آموزشی به هدف بلند بردن مهارت‌های مالداران تولیدکننده شیر راه‌اندازی شده بود و آموزش‌های آن شامل مدیریت گاوداری، رعایت حفظ‌الصحه شیردوشی، تغذیه سالم، نسل‌گیری، بازاریابی لبنیات، بعضی از امراض گاوهای شیری و کنترل بیماری‌های گاو، برگزار شد.
به آموزش‌گیرنده‌گان از این برنامه، پیش از این، ۱۷ وسیله مالداری در بخش شیردوشی و اصلاح طویله توزیع شده بود.
هم‌چنان از دیگر برنامه‌های وزارت زراعت برای این مالداران، فراهم‌سازی زمینه‌های بستن قراردادهای زراعتی برای بازاریابی و ایجاد ارتباط میان دهقانان و سکتور خصوصی است. در طی این برنامه‌، مالداران با اتحادیه بلخ لبنیات وصل شدند، تا روزانه ۷۶۰ لیتر شیر تولیدشده از گاوهای‌شان را به نرخ روز مارکیت، به سکتور خصوصی بفروشند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها