فروش روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلو بادرنگ توسط دهقانان سمنگان

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۲ - ۱۱:۳
فروش روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلو بادرنگ توسط دهقانان سمنگان
۲۱ جوزای ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید دهقانانی که برای‌شان سبزخانه‌ ساخته شده‌اند، روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرام بادرنگ به فروش می‌رسانند.
این ریاست گفته که هشت سبزخانه قبلاً به کمک مالی موسسه «اکتید» ساخته شده بود و صاحبان این سبزخانه‌ها، روزانه چهارصد تا پنج‌صد افغانی از فروش محصولات این سبزخانه‌ها به‌دست می‌آورند. هریک از این سبزخانه‌ها در ساحه ۱۸۰ مترمربع زمین ساخته شده‌اند.
دهقانان هم‌چنین مسوولیت دارند تا هرکدام بیست زن‌ زراعت‌پیشه را در باره چگونگی تولید سبزیجات آموزش دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۱
Background image

اتحادیه قوریه‌داران هلمند امسال یک میلیون نهال مثمر تولید کرده است

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان اتحادیه قوریه‌داران ولایت هلمند می گویند که در جریان سال جاری، در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، یک میلیون  نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴
Background image

کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز برنامه کشت قطاری گندم بذری در ۲۰ جریب زمین به‌عنوان قطعه نمایشی گندم در مرکز این ولایت و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۳
Background image

آغاز رسمی پروژه تأمین امنیت غذایی در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در دو ولسوالی «گومل» و «جانیخیل» ولایت پکتیکا، پروژه تأمین امنیت غذایی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی رسماً آغاز شد. این پروژه از سوی مؤسسه. . .

بازگشت به خبرها