دیدار وزیر زراعت با سفیر قزاقستان در افغانستان: صحبت درباره‌ی بدیل‌های واردات زراعتی

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۷ - ۱۶:۸
دیدار وزیر زراعت با سفیر قزاقستان در افغانستان: صحبت درباره‌ی بدیل‌های واردات زراعتی

۱۷ دلو ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با بایسن گلدیف علی من سفیر قزاقستان مقیم کابل، ملاقات کرد.
آنان در این دیدار روی صادرات و واردات اقلام زراعتی افغانستان و قزاقستان میان دو کشور، صحبت کردند.
تبدیل واردات آرد قزاقستانی به گندم از آن کشور، به منظور شغل‌آفرینی در افغانستان، فرستادن میوه‌ی تازه و خشک و محصولات زراعتی افغانستان به قزاقستان در بدل گندم وارداتی از آن کشور، از تأکیدات وزیر زراعت در این ملاقات با بایسن گلدیف علی من سفیر قزاقستان مقیم کابل بود.
تطبیق موافقت‌نامه‌ی زراعتی میان افغانستان و قزاقستان از دیگر خواست‌های وزیر زراعت در این دیدار بود.

جانب قزاقستانی در این دیدار گفت که این موارد را با مسوولان بخش زراعت و تجارت کشورش در میان می‌گذارد تا مورد غور و پی‌گیری قرار بگیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها