ایجاد ۲۱۹ باغ تجارتی در ولایت بدخشان آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۰:۲
ایجاد ۲۱۹ باغ تجارتی در ولایت بدخشان آغاز شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه ایجاد ۲۱۹ قطعه  باغ‌ تجارتی در ولایت بدخشان از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری بنیاد آقاخان و حمایت مالی اتحادیه اروپا، در آن  ولایت آغاز شد.
در چارچوب این برنامه، مجموعاً ۱۹ هزار ۸۷۵ اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، بادام، ناک، آلو، سیب و انگور برای دهقانان در ولسوالی‌های فیض‌آباد، شهر بزرگ، یفتل پایان، ارگو، تشکان، بهارک، جرم، شهدا، خاش، وردوج، یمگان و کران و منجان توزیع می‌شود تا باغ‌های تجارتی ایجاد گردد.
هدف از اجرای این برنامه، توسعه باغداری تجارتی، افزایش تولیدات زراعتی و فراهم‌سازی فرصت‌های کاری برای دهقانان عنوان شده است. مسئولان می‌گویند که ایجاد این باغ‌ها می‌تواند در تقویت اقتصاد محلی و بهبود معیشت مردم نقش مهمی داشته باشد.
بر اساس این برنامه، در مجموع ۲۱۹ باغ تجارتی در سطح ولسوالی‌های یادشده ایجاد می‌گردد که انتظار می‌رود در رشد تولیدات زراعتی و گسترش بازار محصولات زراعتی سهم قابل توجهی داشته باشد.
مراسم آغاز این برنامه با حضور مسئولان ریاست زراعت و نمایندگان بنیاد آقاخان در شهر فیض‌آباد برگزار شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۰
Background image

بازدید رئیس زراعت از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان  آن ولایت بازدید کرد.
مولوی عبدالکریم «حذیفه» در جریان این بازدید از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۶
Background image

آغاز کار پروژه مهار آب در ولسوالی سپیره خوست

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
کار پروژه مهار آب در سه قریه (شنگ، تروه و داندکی) ولسوالی سپیره ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردیده است.
این پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۶
Background image

ایجاد ۲۰ قطعه سبزخانه نمایشی برنج به‌منظور افزایش حاصلات در کندز

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ترویج سیستم‌های نوین زراعتی و افزایش حاصلات برنج، از سوی دفتر «داکار» با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، بیست قطعه سبزخانه. . .

بازگشت به خبرها