دیدار هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت  با رئیس زراعت تخار

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۵۱
دیدار هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت  با رئیس زراعت تخار

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی عبدالغفور بخاری رئیس اداری مقام وزارت، حشمت‌الله شهرانی مشاور مقام وزارت  با قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، مفتی عبدالغفور بخاری رئیس اداری مقام وزارت، حشمت‌الله شهرانی مشاور مقام وزارت در امور سرمایه‌گذاری و سکتور خصوصی، رحیمی مشاور ریاست تدارکات، محمدرحیم میرزاد نماینده ریاست دفتر مقام وزارت و احمدشاه امرخیل نماینده ریاست منابع طبیعی حضور داشتند.

هیأت اعزامی هدف سفر خود به ولایت تخار را بررسی، تحلیل و امکان‌سنجی اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی جایدادهای خالصه این ریاست عنوان نموده و تأکید کردند که با انجام بررسی‌های تخنیکی، زمینه تطبیق پروژه‌ها و عقد قراردادها به‌گونه اصولی و از مرجع واحد فراهم گردد. آنان همچنان خواهان همکاری ریاست زراعت تخار در تهیه اسناد کاری و تخنیکی شدند.

در ادامه، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار ضمن خیرمقدم به هیأت اعزامی گفت که این ولایت با داشتن ساحات وسیع زراعتی و ظرفیت بالای تولیدی، نیازمند پلان‌گذاری دقیق در بخش پروژه‌های تحقیقاتی و مدیریت منابع طبیعی می‌باشد. وی افزود که استفاده مؤثر از فارم‌های موجود، ثبت و سَجِل دقیق زمین‌ها و فراهم‌سازی زمینه سرمایه‌گذاری برای سکتور خصوصی، می‌تواند در انتقال تکنالوژی جدید زراعتی و بلند بردن زنجیره ارزش محصولات زراعت و مالداری نقش مهمی ایفا نماید.

در پایان این دیدار، دو طرف بر تداوم همکاری‌ها، تبادل معلومات تخنیکی و هماهنگی بیشتر جهت تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و منابع طبیعی تأکید کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها