دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل در افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په افغانستان کې د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام له مرستیالې سره

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خانم دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار کرد.
در این دیدار روی پیشرفت کار پروژه آبیاری حصارک در ننگرهار و برنامه‌های عمرانی سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۶ در افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
دو طرف بر اهمیت هم‌آهنگی میان وزارت زراعت و این سازمان تأکید کرده و یادآور شدند که فعالیت‌ها باید به‌گونه مؤثر پیش برود و برای پروژه‌هایی اولویت داده شود که بر اساس نیازهای مردم طرح و تطبیق می‌گردد.
همچنان توافق شد که کمیته تخنیکی مشترک از هر دو اداره ایجاد شود تا در زمینه هم‌آهنگی برنامه‌ها جلسات منظم برگزار کرده و ارتباط نزدیک برای پیشبرد فعالیت‌ها حفظ شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها