شرکت زراعتی وادی ننگرهار: امسال حاصلات باغ خرمای ننگرهار به‌طور قابل ملاحظه افزایش یافته است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۰:۱۴
شرکت زراعتی وادی ننگرهار: امسال حاصلات باغ خرمای ننگرهار به‌طور قابل ملاحظه افزایش یافته است

۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حاصلات باغ خرمای این ولایت بیش از ۲۰ تُن تخمین زده می‌شود.
انجینر ندی‌الله نیازی، رئیس تجارت و بازاریابی شرکت زراعتی وادی ننگرهار گفت که امسال در حاصلات خرما در این ولایت افزایش چشم‌گیری به‌وجود آمده است.
آقای نیازی افزود: «باغ خرمای شرکت زراعتی وادی ننگرهار که در منطقه هده در مساحت ۴۰ جریب زمین احداث شده است، طبق تخمین، حاصلات امسال آن بیش از ۲۰ تُن خواهد بود و ما تلاش داریم که هر سال میزان حاصلات افزایش یابد.»
وی دلیل افزایش حاصلات خرما را فراهم‌شدن امکانات زراعتی در این باغ و باردهی نهال‌های تازه کِشت‌شده خرما عنوان کرد.
شرکت زراعتی وادی ننگرهار دیروز داوطلبی (مزایده) فروش خرما را برگزار کرده است که اکنون به‌صورت عملی روند فروش آغاز شده است.
در همین حال، مسئولان ریاست زراعت ننگرهار می‌گویند که این ولایت از نظر ساختار اقلیمی برای کشت خرما مناسب است و تلاش می‌کنند روند کشت خرما را به آن ولسوالی‌هایی گسترش دهند که خرما در آن‌ها حاصلات خوبی می‌دهد.
باغ یادشده خرما سال‌ها پیش در شرق شهر جلال‌آباد در مساحت ۴۰ جریب زمین ایجاد شده و حدود ۲۷۰۰ اصله درخت خرما در آن غرس شده است که از سوی عربستان سعودی به افغانستان داده شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها