دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۰:۶
دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شاه‌محمد «حاجی سروری» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با کارمندان مسلکی این ریاست با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار نمود.
در این دیدار، ریاست زراعت فراه مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های مربوط به مدیریت آب در این ولایت را با مسؤولان این اداره شریک ساخت و خواهان همکاری‌های همه‌جانبه در این بخش شد.
رئیس زراعت فراه به تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توصیه کرد که پروژه‌های مرتبط با مدیریت آب را در این ولایت عملی سازند و برنامه‌های خود را در هماهنگی با ریاست زراعت به پیش ببرند.
همچنان، در جریان این دیدار، تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد اهداف سفر خود را بیان کرده و افزود که می‌خواهد در آینده پروژه‌هایی را در بخش مدیریت آب در این ولایت تطبیق کند. رئیس زراعت فراه نیز بر همکاری همه‌جانبه در این زمینه اطمینان داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها