جلسه رهنمود ساخت بودیجه سال مالی ۱۴۰۴ دایر شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۵:۲۴
جلسه رهنمود ساخت بودیجه سال مالی ۱۴۰۴ دایر شد

۱۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسهای به منظور تشریح رهنمودهای لازم برای ساخت بودیجه سال مالی ۱۴۰۴ وزارت زراعت به رهبری ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری و  با حضور مسوولین ریاست مالی و حسابی ریاست‌های سکتوری و خدماتی این وزارت برگزار شد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، در این جلسه گفت: «وزارت زراعت یک اداره خدماتی است و امارت اسلامی از شما می‌خواهد تا به مردم خدمت نمایید. با ساخت پلان‌های جامع برای سال مالی ۱۴۰۴، مصدر خوبی برای خدمت به مردم شهیدپرور و رنجیده کشور شوید.»
رهنمود اختصاص بودیجه انکشافی برای ریاست‌های سکتوری، تخصیص بودیجه عادی، پلان جامع برای مصارف و افزایش منابع عایداتی از جمله موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.
طبق این رهنمود، تمام ریاست‌ها در مصرف بودیجه پاسخگو خواهند بود و مسوولین ریاست‌ها باید پلان سالانه تطبیق پروژه‌های شان را مطابق با پالیسی امارت اسلامی بسازند. منابع بشری باید پلان تخصیص معاشات را براساس کارمندان برحال ارائه دهند و تمرکز بیشتر روی پروژه‌های عایداتی باشد.
بودیجه عادی و انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از منابع عایداتی داخلی امارت اسلامی افغانستان تامین می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

بازگشت به خبرها