جلسه کمیته تخنیکی کود تحت سرپرستی معین زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۳۵
جلسه کمیته تخنیکی کود تحت سرپرستی معین زراعت و مالداری برگزار شد

جلسه کمیته تخنیکی کود تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور رؤسا و کارمندان تخنیکی وزارت زراعت دایر گردید. 
در این جلسه، موضوعات مربوط به تهیه کود در داخل و واردات آن از بیرون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی در این جلسه گفت: "در این مجلس مشوره می‌کنیم تا کود باکیفیت، معیاری و مطابق به اصول امارت تهیه و به دسترس دهقانان قرار گیرد تا آنان بتوانند حاصل بهتری بدست آورند. نظریات شما متخصصان ضروری است تا به شرکت‌های تولید کود تفهیم کنید تا مطابق اصول عمل کنند. همچنان باید پلان جامع تهیه و به رهبری امارت پیشکش گردد تا این کار در چارچوب قانون صورت گیرد و از هرگونه تخلف جلوگیری شود."
پس از سخنان معین زراعت و مالداری، حاضران جلسه نظریات خود را شریک ساختند و از شرکت‌های تولید کود داخلی خواسته شد که در جلسات آینده پلان‌ها و فعالیت‌های خود را ارائه دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت فاریاب برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن سردخانه‌های مربوط به این وزارت، به ولایت فاریاب سفر نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS