به مرغ‌داران پنجشیر دوای مرغ و وسایل توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۲۷
 به مرغ‌داران پنجشیر دوای مرغ و وسایل توزیع شد

۲۰میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، از توزیع مقداری مواد دوای مرغ و وسایل به مرغ‌داران ولسوالی‌های رخه و عنابه این ولایت خبر داده است.
این وسایل و مواد خوراکی که شامل دانه‌ خوره، آب‌خوره، پلاستیک، مولتی ویتامین و انتی‌بیوتیک می‌شود، به ۱۱۸ فارم مرغ‌داری کوچک به حمایت کمیته هالند توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها