کار چهار پروژه زراعتی در سمنگان آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۳:۳۰
کار چهار پروژه زراعتی در سمنگان آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۳۹۸
ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان کار شماری از پروژه‌ها را آغاز و برخی از پروژه‌ها را به بهره‌برداری سپرد. این پروژه‌ها شامل افتتاح کار پروژه تقویت اقتصادی مصونیت غذایی برای زنان، افتتاح و توزیع وسایل کاری برای تنظیم منابع طبیعی بخش نباتات طبی و ارزش‌افزایی محصولات نباتات طبی، مبنی بر مشارکت جامعه، توزیع وسایل و تجهیزات کوچک زراعتی برای کوپراتیف‌ها و گروپ کاری دهقانان، توزیع دو پایه ماشین لایزر لیول برای دهاقین و توزیع پکیچ‌های مالداری برای ۸۰ خانم در ایبک و ولسوالی حضرت سلطان می‌باشد.
در همایشی که برای آغاز این پروژه‌ها در هوتل قصر سلطان شهر ایبک تدویر یافته بود، در آن افزون بر صفت‌الله سمنگانی معاون و سرپرست مقام ولایت، شماری از روسای ادارات دولتی و دهقانان اشتراک داشتند.
محمدعمان حنیفی آمر امور زراعتی و سرپرست ریاست آبیاری و مالداری گفت که ولایت سمنگان یکی از ولایات زراعتی است که تقربیاً
۸۰ فی‌صد مردم به شغل زراعت و مالداری مصروف‌اند و شغل اصلی و عاید اکثریت مردمان این ولایت از طریق محصولات زراعتی و فرآورده‌های حیوانی فراهم می‌شود.
سرپرست ریاست زراعت سمنگان گفت به همین منظور آنان، جهت ارایه خدمت به مردم و دهاقین تا کنون توانسته‌اند که در شش ماه در حدود
۶۵ درصد بودجه انکشافی این ریاست را به مصرف برسانند.
آقای حنیفی گفت افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های زراعتی در زنده‌گی دهقانان و روستانشینان تغییرات بنیادی خواهد آورد و از همین طریق خانواده‌ها صاحب کار و سفره‌های‌شان رنگین خواهد شد و هم‌چنان با آغاز به کار این پروژه‌ها از فرار جوانان نیز جلوگیری خواهد شد.
صفت‌الله سمنگانی معاون و سرپرست مقام ولایت گفت با توزیع وسایل زراعتی برای زنان و دهقاقین و هم‌چنان آغاز به کار پروژه‌ی کاهش خطرات تغییر اقلیم و احیای آبریزه‌ها و پروژه هینگ، سطح اقتصاد خانوداه‌ها رشد می‌کند و برای روستاییان شغل ایجاد و خدمات بهتر برای دهقانان ارایه می‌شود.
سرپرست مقام ولایت سمنگان از مردم ولایت سمنگان خواست که در تطبیق این پروژه‌های بنیادی با دولت خصوصا ریاست زراعت همکاری و از کمی و کاستی‌اش گزارش بدهند.
هزینه مجموعی این پروژه‌ها
۲۶ میلیون افغانی می‌شود که تمویل‌کننده آن کشورهای اروپایی و بانک جهانی و تطبیق‌کننده آن وزارت زراعت و موسسه "افغان‌اید" است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS