کار چهار پروژه زراعتی در سمنگان آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۳:۳۰
کار چهار پروژه زراعتی در سمنگان آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۳۹۸
ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان کار شماری از پروژه‌ها را آغاز و برخی از پروژه‌ها را به بهره‌برداری سپرد. این پروژه‌ها شامل افتتاح کار پروژه تقویت اقتصادی مصونیت غذایی برای زنان، افتتاح و توزیع وسایل کاری برای تنظیم منابع طبیعی بخش نباتات طبی و ارزش‌افزایی محصولات نباتات طبی، مبنی بر مشارکت جامعه، توزیع وسایل و تجهیزات کوچک زراعتی برای کوپراتیف‌ها و گروپ کاری دهقانان، توزیع دو پایه ماشین لایزر لیول برای دهاقین و توزیع پکیچ‌های مالداری برای ۸۰ خانم در ایبک و ولسوالی حضرت سلطان می‌باشد.
در همایشی که برای آغاز این پروژه‌ها در هوتل قصر سلطان شهر ایبک تدویر یافته بود، در آن افزون بر صفت‌الله سمنگانی معاون و سرپرست مقام ولایت، شماری از روسای ادارات دولتی و دهقانان اشتراک داشتند.
محمدعمان حنیفی آمر امور زراعتی و سرپرست ریاست آبیاری و مالداری گفت که ولایت سمنگان یکی از ولایات زراعتی است که تقربیاً
۸۰ فی‌صد مردم به شغل زراعت و مالداری مصروف‌اند و شغل اصلی و عاید اکثریت مردمان این ولایت از طریق محصولات زراعتی و فرآورده‌های حیوانی فراهم می‌شود.
سرپرست ریاست زراعت سمنگان گفت به همین منظور آنان، جهت ارایه خدمت به مردم و دهاقین تا کنون توانسته‌اند که در شش ماه در حدود
۶۵ درصد بودجه انکشافی این ریاست را به مصرف برسانند.
آقای حنیفی گفت افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های زراعتی در زنده‌گی دهقانان و روستانشینان تغییرات بنیادی خواهد آورد و از همین طریق خانواده‌ها صاحب کار و سفره‌های‌شان رنگین خواهد شد و هم‌چنان با آغاز به کار این پروژه‌ها از فرار جوانان نیز جلوگیری خواهد شد.
صفت‌الله سمنگانی معاون و سرپرست مقام ولایت گفت با توزیع وسایل زراعتی برای زنان و دهقاقین و هم‌چنان آغاز به کار پروژه‌ی کاهش خطرات تغییر اقلیم و احیای آبریزه‌ها و پروژه هینگ، سطح اقتصاد خانوداه‌ها رشد می‌کند و برای روستاییان شغل ایجاد و خدمات بهتر برای دهقانان ارایه می‌شود.
سرپرست مقام ولایت سمنگان از مردم ولایت سمنگان خواست که در تطبیق این پروژه‌های بنیادی با دولت خصوصا ریاست زراعت همکاری و از کمی و کاستی‌اش گزارش بدهند.
هزینه مجموعی این پروژه‌ها
۲۶ میلیون افغانی می‌شود که تمویل‌کننده آن کشورهای اروپایی و بانک جهانی و تطبیق‌کننده آن وزارت زراعت و موسسه "افغان‌اید" است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

پکتیا: پر سلګونو مالدارانو د څارویو خوراکې توکي ووېشل شول

۲۱مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۱ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست له لوري، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف.اې.او»  په مالي ملاتړ او د افغان ځوانانو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۹
Background image

د خوست تڼیو ولسوالی کې د چهارمغزو نیالګیو د کېنولو پروژې چارې پیل شوې

۲۱مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۱ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له لوري، د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پراختیایي بودیجې په تمویل، د خوست ولایت په. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۶
Background image

هلمند کې د چرګانو پالنې سکټور د ستونزو دحل په پار غونډه دایره شوه

۲۱مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۱ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د هلمند د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیراحمد رفیع د یاد ریاست د مالدارۍ آمر حافظ هدایت‌الله هدایت، د کرنې، اوبو لګولو او. . .

بازگشت