افتتاح روند سروی و تثبیت زمین‌ها و تعدادی باشنده‌گان ساکن در زمین‌های کانال ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۸ - ۹:۱۴
افتتاح روند سروی و تثبیت زمین‌ها و تعدادی باشنده‌گان ساکن در زمین‌های کانال ننگرهار

مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری سروی و تثبیت ساحه زمین‌ها و باشنده‌گان در کمپ‌های کانال ننگرهار را از فارم هده افتتاح نمود.
در مجلس‌ای که به همین مناسبت در کمپ هده شهر جلال‌آباد راه‌اندازی شده بود با حضور مولوی غلام‌الرحمان کظیم رئیس کانال ننگرهار، مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت ننگرهار، مولوی گلزرین رئیس عمومی کوچی‌های وزارت سرحدات اقوام و قبایل، مولوی سردار محمد شیرزاد رئیس عمومی بیجاشده‌گان داخلی وزارت مهاجرین و کارمندان مقام ولایت ننگرهار و ریاست زراعت آن ولایت فعالیت آغاز گردید.
در مجلس پیرامون همکاری‌های چند جانبه میان مردم و ادارات مسوول این بررسی صحبت گردید و مردم نیز تعهد کردند که در تطبیق این کار همکاری همه جانبه با کارمندان امارتی می‌نمایند.
مجلس با نشانی خانه‌ها توسط معین مالی و اداری وزارت زراعت خاتمه یافت و کارمندان مسوول در ساحه فعالیت شان را آغاز کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها