جلسه هفته وار هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۸ - ۱۱:۱۲
جلسه هفته وار هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی دایر گردید

سی و سومین جلسه هییت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی در ریاست زراعت آبیاری و مالداری تحت سرپرستی مولوی شیر احمد رفیع  رئیس هیئت تخنیکی این ولایت با اشتراک  اعضای آن دایر گردید.
در این جلسه مروری بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفته هم چنان هیئت موظف تحت ریاست رئیس هیئت تخنیکی که در ولسوالی ها سفر نموده بود گزارش از سفر و اجراآت شان را در جلسه ارایه نمودند.
برعلاوه روی پلان عملیاتی سال ۱۴۴۵ ه ق هیئت تخنیکی بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
از طرفی هم دوسیه های که به دلیل حجم بالای کاری و سفر هیئت در ولسوالی ها در هفته قبلی از اجراآت عقب مانده بود به تیم های توظیف شده در جلسه وظیفه سپرده شد تا گزارش اجراآت شان را در جلسه هفته آینده هیئت تخنیکی ارایه نماین

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها