۲۰ سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در غور به بهره‌برداری رسید

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۷:۳۳
۲۰ سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در غور به بهره‌برداری رسید

۵ثور۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از آغاز بهره‌برداری از بیست سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در این ولایت خبر داده است.
کار ساخت این سردخانه‌ها سال گذشته با هزینه ۵۲ میلیون افغانی از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی، توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز شد.
محمد‌بلال امیری رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری غور، می‌گوید که ساخت این سردخانه‌ها در حفظ و نگهداری محصولات باغداری، توانمندسازی اقتصاد دهقانان نقش برجسته دارد و باغداران با داشتن چنین سرد خانه‌های معیاری می‌توانند محصولات خود را در وقت مناسب و به قیمت مناسب بفروشند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۶
Background image

توزیع وسایل حلبی‌سازی برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در غور

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با همکاری مؤسسه افغان اید، برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در ولسوالی دولینه، وسایل حلبی‌سازی توزیع کرد.
این وسایل روز شنبه در. . .

BACK TO NEWS