۱۷ نهاد حکومتی برای وقایه و کنترول امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات تفاهم‌نامه امضا کردند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۲۶ - ۱۰:۴۵
۱۷ نهاد حکومتی برای وقایه و کنترول امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات تفاهم‌نامه امضا کردند

۲۶ سنبله ۱۳۹۸
۱۷ نهاد حکومتی، به شمول وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای وقایه و کنترول امراض زونوز (بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان) تفاهم‌نامه‌ها‌ی همکاری امضا کردند.
هدف از امضای تفاهم‌نامه‌های یادشده، جلوگیری و وقایه در مقابل امراض خطرناک (زونوز) و کنترول این بیماری‌ها است که به شکل طبیعی ازحیوانات فقاریه به انسان‌ها انتقال می‌یابد.
این تفاهم‌نامه‌ها در حضور عبدالله عبدالله رییس اجرایی و با حضور سران ۱۷ نهاد، امضا شد. به نماینده‌گی از وزارت زراعت در این مراسم، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی شرکت کرده بود.
باید گفت که حکومت متعهد به اجرای تلاش‌های بیش‌تر در این زمینه است تا از شیوع و گسترش امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات جلوگیری کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۵
Background image

مقامات برنامه انکشاف ملل متحد با ریاست زراعت کندز در مورد عملی‌شدن پروژه‌های جدید انکشافی گفتگو کردند

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات برنامه انکشاف ملل متحد (UNDP) در ولایت کندز با مولوی محمد عادل نصرت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کردند. در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها