۱۰۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در پلخمری آموزش دیدند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۴ - ۱۴:۱۹
بغلان


۲۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، ۱۰۰  تن از اعضای انجمن‌های نباتات طبی (گیاهان دارویی) را آموزش داد.
این آموزش‌ها به هدف شرح چگونه‌گی مهارت‌های حفاظت از ساحت تحت پوشش نباتات طبی و هم‌چنین ارایه معلومات از پروژه‌های جدید شامل کشت هنگ در ۱۰۰ هکتار زمین و حفاظت از ۱۰۰ هکتار زمین تحت پوشش گیاه هنگ در پلخمری که در حال انقراض است، راه‌اندازی شده بود.
در این برنامه آموزشی یک روزه، اعضای انجمن‌های چراگاه‌ها و نباتات طبی پلخمری شرکت داشتند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها