یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۳
یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

۱۰ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که قرار است از طریق پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، EATS، مربوط به وزارت زراعت، یک سیلوی فلزی بیست‌هزار متریک‌تُنی «قابل انتقال» به منظور نگهداری گندم در این ولایت ساخته شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که یک ورکشاپ مشورتی یک روزه را نیز با حضور پنجاه تن از نمایندگان شرکای کاری این ریاست، به منظور مشوره و هماهنگی برای ساخت این سیلو، برگزار کرده است.
ریاست زراعت هرات افزوده که قرار است این سیلو با هزینه پنج میلیون دالر به منظور نگهداری گندم و افزایش ظرفیت ذخایر استراتیژیک در سطح حوزه غرب ساخته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

تلاش وزارت زراعت برای ساده‌سازی روندهای اداری و تسهیل خدمات به مراجعین

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کمیته ساده‌سازی روندهای اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف اصلاح پروسه‌های کاری و ایجاد تسهیلات بیشتر برای مراجعین، جلسه‌ای را برگزار کرد.
این اقدامات در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات، با اشتراک نمایندگان ادارات امارتی، مؤسسات همکار و مسئولان مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌های ولایت کابل، در تالار جلسات ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
Background image

تلاش‌ها جهت حفاظت از پرندگان کمیاب در بدخشان

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، به هدف حفاظت از پرندگان کمیاب و جلوگیری از شکار حیات وحش، ۹ میل اسلحه چره‌ای را در ولسوالی کشم ضبط کرده است.
سید انعام‌الله. . .

BACK TO NEWS