یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۳
یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

۱۰ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که قرار است از طریق پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، EATS، مربوط به وزارت زراعت، یک سیلوی فلزی بیست‌هزار متریک‌تُنی «قابل انتقال» به منظور نگهداری گندم در این ولایت ساخته شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که یک ورکشاپ مشورتی یک روزه را نیز با حضور پنجاه تن از نمایندگان شرکای کاری این ریاست، به منظور مشوره و هماهنگی برای ساخت این سیلو، برگزار کرده است.
ریاست زراعت هرات افزوده که قرار است این سیلو با هزینه پنج میلیون دالر به منظور نگهداری گندم و افزایش ظرفیت ذخایر استراتیژیک در سطح حوزه غرب ساخته شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۴
Background image

۵۰۴ کیلوگرام میوه قاچاقی «ام» در قرنطین تورخم ضبط و نابود شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت قرنطین تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان اجرای وظایف قانونی و قرنطینی خود، ۵۰۴ کیلوگرام میوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۳۴
Background image

دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی در کابل پروژه‌های جدید تطبیق می‌کند

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (یونپس) با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد و درباره تطبیق پروژه‌های. . .

بازگشت به خبرها