یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۳
یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

۱۰ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که قرار است از طریق پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، EATS، مربوط به وزارت زراعت، یک سیلوی فلزی بیست‌هزار متریک‌تُنی «قابل انتقال» به منظور نگهداری گندم در این ولایت ساخته شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که یک ورکشاپ مشورتی یک روزه را نیز با حضور پنجاه تن از نمایندگان شرکای کاری این ریاست، به منظور مشوره و هماهنگی برای ساخت این سیلو، برگزار کرده است.
ریاست زراعت هرات افزوده که قرار است این سیلو با هزینه پنج میلیون دالر به منظور نگهداری گندم و افزایش ظرفیت ذخایر استراتیژیک در سطح حوزه غرب ساخته شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۸:۵۵
Background image

سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

در چارچوب همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری خلق چین، هیئت‌های تخنیکی چینایی وارد افغانستان گردیده و روند سروی و تثبیت موقعیت اعمار سه باب کمپلکس سردخانه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

BACK TO NEWS