گفت‌وگوی وزیر زراعت با شارژدافیر سفارت امریکا در کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۳ - ۱۴:۴۷
گفت‌وگوی وزیر زراعت با شارژدافیر سفارت امریکا در کابل


۱۳ قوس ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز از طریق تماس ویدیویی با راس ویلسن، شارژدافیر سفارت امریکا در کابل صحبت کرد. در این گفت‌وگو، درباره‌ی رشد سکتور زراعت، همکاری میان وزارت زراعت و ایالات متحده امریکا و در عین حال پروژه‌هایی که توسط ایالات متحده در این سکتور تمویل می‌گردد و نیز برنامه‌های آینده، صحبت شد.
وزیر زراعت ضمن تشکر از کمک‌های ایالات متحده در بخش زراعت، برنامه‌ها، پروژه‌ها و پلان‌های آینده‌اش را برای سکتور زراعت با طرف مقابل تشریح کرد.
شارژدافیر سفارت امریکا در کابل، در این گفت‌وگو درباره کارهای‌شان در همکاری با ADF یا صندوق وجهی انکشاف زراعت، که یک بخش کمک‌های آن کشور است و زمینه‌ی قرضه را به دهقانان مساعد می‌سازد، تطبیق پروژه‌های معیشت بدیل و نیز سایر برنامه‌هایی که توسط ایالات متحده تمویل می‌شود، صحبت کرد.
هم‌چنان آقای راس ویلسون افزود که در بخش تولید و پروسس میوه‌های تازه افغانستان، باید روی استانداردسازی کار بیش‌تر صورت بگیرد تا زمینه برای صادرات بیش‌تر این محصولات به بازارهای جهانی مساعد گردد.
شارژدافیر سفارت امریکا در افغانستان هم‌چنان درباره‌ی ADF یا صندوق وجهی انکشاف زراعت افغانستان گفت که باید قرضه از طریق این ساختار، به شکل بهتر به فعالان زراعتی داده شود.
در پایان داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری یادآور شد که قرار است درباره‌ی برنامه‌هایی که روی همکاری‌های مشخص تمرکز می‌کند، در آینده نزدیک با طرف مقابل دیدار و صحبت بیش‌تر شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS