کمپین زمستانی مجادله با امراض و آفات نباتی در شمال آغاز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲ - ۱۰:۵۶
 کمپین زمستانی مجادله با امراض و آفات نباتی در شمال آغاز شد

۲ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، توسط برنامه‌ی ‌ملی باغداری و مالداری‌اش، کمپین زمستانی سراسری مجادله با امراض و آفات نباتی را در پنچ ولایت شمالی کشور آغاز کرده است.
این کمپین در ولایت‌های بلخ، جوزجان، سرپل، فاریاب و سمنگان تطبیق می‌شود. کمپین یاد شده در بخش‌های کاربرد یوریا اسپری و روغن زمستانی، ساخت و کاربرد لایم‌سلفر و بورود مکسچر عملی می‌شود.
هدف از راه‌اندازی این کمپین از بین بردن عاملان آفت‌ها و بیماری‌های نباتی است. قرار است در این کمپین یک‌هزار و ۷۰۰ جریب باغ میوه تحت پوشش قرار بگیرد. ۴۰۰ جریب باغ در ولایت بلخ، ۴۰۰ جریب در سمنگان، ۲۵۰ جریب در جوزجان، ۳۵۰ جریب در سرپل و ۳۰۰ جریب باغ در ولایت فاریاب تحت پوشش این کمپین ترویج حفاظت از نباتات درمی‌آیند.
این کمپین توسط کارمندان فنی برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تحت نظر مسوول عمومی مبارزه با امراض و آفات نباتی شمال به صورت رایگان برای باغداران عملی می‌شود.
مسوولان در برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری زون شمال می‌گویند، استفاده از این نوع دواها باغ‌ها را در برابر بیماری‌ها و آفت‌های نباتی وقایه می‌نماید و تا اندازه‌ی بسیاری از شیوع امراض نباتی در وقت حاصل‌دهی میوه جلوگیری می‌کند.
قابل یادآوری است که مواد توزیع شده که در کمپین زمستانی مجادله علیه امراض و آفات استفاده می‌شود، بر محیط زیست هیچ نوع اثر منفی نمی‌گذارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها