کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - ۱۵:۱۲
 کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

۲۰ حوت ۱۳۹۸
وزارت زراعت آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش کار ۸۳ پروژه در زمینه‌ی آبیاری و باغداری را که سال گذشته‌ی میلادی در ولایت‌های شمالی آغاز کرده بود، تکمیل کرد.
از میان ۸۳ پروژه‌ی یاد شده، ۵۳ تای آن ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری، چهار تای آن، ساخت کنترلی آب، ۲۰ تای آن ساخت حوض خاکی، ۱۳ تای آن ساخت مایکروکجمینت و سه تای دیگر آن، ایجاد مرکز تولید ورمی‌کمپوست (کود عضوی) می‌باشد.
به گفته‌ی مسوولان در پروژه ملی باغداری و مالداری زون شمال این پروژه‌ها با ۵۰ درصد سهم دهقانان و پنجاه فی‌صد سهم وزارت زراعت در ولایات بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان و فاریاب ساخته شده و مورد استفاده مالکان آن قرار گرفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تا اکنون از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری‌اش، در زون شمال نزدیک به دو هزار پروژه‌ی آبیاری و ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری را تکمیل کرده که از این طریق هزاران جریب زمین آبیاری شده و در عین حال از ساختمان کشمش‌خانه‌ها ده‌ها تن کشمش با کیفیت نیز تولید شده و به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی فروخته شده است.
شماری از مستفدشده‌گان این پروژه‌ها ضمن سپاسگزاری از این برنامه‌های پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری بر ادامه این پروژه‌ی ملی و ارزنده تاکید دارند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها