کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - ۱۵:۱۲
 کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

۲۰ حوت ۱۳۹۸
وزارت زراعت آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش کار ۸۳ پروژه در زمینه‌ی آبیاری و باغداری را که سال گذشته‌ی میلادی در ولایت‌های شمالی آغاز کرده بود، تکمیل کرد.
از میان ۸۳ پروژه‌ی یاد شده، ۵۳ تای آن ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری، چهار تای آن، ساخت کنترلی آب، ۲۰ تای آن ساخت حوض خاکی، ۱۳ تای آن ساخت مایکروکجمینت و سه تای دیگر آن، ایجاد مرکز تولید ورمی‌کمپوست (کود عضوی) می‌باشد.
به گفته‌ی مسوولان در پروژه ملی باغداری و مالداری زون شمال این پروژه‌ها با ۵۰ درصد سهم دهقانان و پنجاه فی‌صد سهم وزارت زراعت در ولایات بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان و فاریاب ساخته شده و مورد استفاده مالکان آن قرار گرفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تا اکنون از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری‌اش، در زون شمال نزدیک به دو هزار پروژه‌ی آبیاری و ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری را تکمیل کرده که از این طریق هزاران جریب زمین آبیاری شده و در عین حال از ساختمان کشمش‌خانه‌ها ده‌ها تن کشمش با کیفیت نیز تولید شده و به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی فروخته شده است.
شماری از مستفدشده‌گان این پروژه‌ها ضمن سپاسگزاری از این برنامه‌های پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری بر ادامه این پروژه‌ی ملی و ارزنده تاکید دارند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۷
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت کې ۱۰۰ زده‌کړیالانو ته د عملي زده‌کړو زمینه برابره شوه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت له لوري د مسلکي زده‌کړو د پیاوړتیا په موخه، د ننګرهار د کرنې او وټرنرۍ تخنیکي او مسلکي انستیتیوت د ۱۳. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

د کرنې وزارت او همکارو بنسټونو ترمنځ د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت، د افغانستان د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو خونې او د همکارو مؤسسو او دفترونو د استازو ترمنځ د بزګر مېلې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۳۰
Background image

ننګرهار کې د چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام د بزګرانو لپاره هیله بښونکي پایلې

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت په وروستیو کلونو کې د هېواد په کچه د اوبو د مدیریت، د وچکالۍ د اغېزو د کمولو او د کرنیزو تولیداتو د. . .

بازگشت