کار تطبیق ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در کابل به زودی به پایان می‌رسد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۹ - ۱۳:۱۵
کار تطبیق ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در کابل به زودی به پایان می‌رسد

۲۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل می‌گوید که به طول کلی، کار ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت  ۸۵ درصد پیش رفته است و قرار است تا دو هفته دیگر به بهره‌برداری سپرده شود.
عمرجان منگل رییس زراعت کابل می‌گوید این پروژه‌ها، که هزینه‌ی مجموعی آن ۳۶۱ میلیون و ۴۲۲ هزار افغانی است، شامل ساخت ۶۴ سردخانه سیب، ۱۷۹ کشمش‌خانه، ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز، چهار ذخیره‌گاه کچالو و توزیع ۹۷ پایه ماشین خشک‌کننده‌‌ی میوه و سبزی می‌باشد و در ۱۴ ولسوالی و زراعت شهری کابل تطبیق می‌گردد که به زودی تکمیل می شود.
طبق این برنامه، دهقانان و باغدارانی که برای‌شان از این زیربناها ساخته می‌شود در یک بخش آن ۲۰ درصد و در بخشی دیگر ۱۰ درصد هزینه را سهم می‌گیرند. در یک بخش ۸۰ درصد و در بخش دیگر ۹۰ درصد هزینه را وزارت زراعت آبیاری و مالداری پرداخته است.
این پروژه‌ها به هدف جلوگیری از فاسد شدن محصولات دهقانان و باغداران و افزایش درآمد آنان ساخته شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۵
Background image

مقامات برنامه انکشاف ملل متحد با ریاست زراعت کندز در مورد عملی‌شدن پروژه‌های جدید انکشافی گفتگو کردند

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات برنامه انکشاف ملل متحد (UNDP) در ولایت کندز با مولوی محمد عادل نصرت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کردند. در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها