چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۲:۴۵
چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
 چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه به ریاست مولوی ضیاء الدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور داشت روئسای ریاست‌های سکتوری و مشاورین مقام این وزارت برگزار شد.
در این جلسه راجع به جلسات که غرض اصلاح نام یک تعداد پروژه‌های جدید اختیاری با معینیت پلان و پالیسی وزارت مالیه صورت گرفته بحث و تبادل نظر صورت گرفته که همه اعضای کمیته نام‌های اصلاح شده را تائید و رسماً با وزارت مالیه شریک ساخت شد. 
مولوی ضیاء الدین واقف رئیس کمیه داخلی بودجه تاکید بر تسریع امورد کرده افزود" برای پروژه های جاری فعلی و پروژه‌های که جدیداً طرح‌های آنها با وزارت مالیه شریک ساخته شده دفاعیه قناعت بخش و موثر ترتیب گردد تا بتوانم راجع به پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قناعت وزارت مالیه را حاصل نموده و در سال مالی ۱۴۰۳ بودجه کافی مطابق ضرورت و اولویت‌های وزارت زراعت بدست آوریم و تمام مشکلات که به علت نبود بودجه در مالی ۱۴۰۲ داشتم را حل نمایم تا از این طریق زمینه انکشاف متوازن را در سکتورهای زراعت و مالداری کشور فراهمه نماییم.
قابل ذکر است که طرح پیشنهادی عواید وزارت که توسط آمریت تنظیم عواید ریاست مالی و حسابی و ریاست عواید غیر مالیاتی وزارت مالیه نهایی گردیده بود با اندکی تغیرات در پروپول مصارفی آن از جانب رهبری وزارت مالیه مورد تائید قرار گرفته که در آینده نزدیک طرح عواید ۵ ملیارد افغانی این وزارت در پنج ساله آینده توسط رهبری  هردو وزارت به امضاء رسیده و تطبق می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها