پروژه کشت نباتات طبی هنگ در ولسوالی شیخ علی پروان آغاز شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۲:۵۸
پروژه کشت نباتات طبی هنگ در ولسوالی شیخ علی پروان آغاز شد


۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان می‌گویند پروژه کشت نباتات طبی هنگ در ولسوالی شیخ علی این ولایت آغاز شده است.
به گفته آنان، هیأتی متشکل از آمر تنظیم منابع طبیعی، مدیر تنظیم نباتات طبی و مدیر تنظیم جنگلات و قوریه‌جات این ریاست به منظور تطبیق این پروژه به ولسوالی شیخ علی سفر کرده است.
در جریان این سفر، پس از سروی و بررسی‌های لازم، یک جریب زمین در فارم جنگل ولسوالی شیخ علی برای کشت ۸.۴ کیلوگرام تخم هنگ اختصاص یافته است. هدف این اقدام، توسعه کشت نباتات طبی و افزایش تولیدات زراعتی در منطقه عنوان شده است.
همچنین، هیأت از ساحات قوریه‌جات و باغ‌های سیب در فارم جنگل ولسوالی شیخ علی بازدید و وضعیت فعلی و نیازهای احتمالی این بخش‌ها را بررسی کرده است.
این پروژه بخشی از برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای ترویج کشت نباتات طبی و بهبود اقتصاد زراعتی در ولایت پروان می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان. . .

بازگشت به خبرها