پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۱۹
پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
به سلسلۀ تطبیق عملی پروژۀ حفظ ومراقبت، کاریابی و فقر زدائی برنامه پاک کاری کانال‌های آبیاری در ولایت بلخ با کمک مالی دفتر محترم رفا اسلامی با هماهنگی ریاست زراعت این ولایت راه اندازی شده است.
این پروژه در قریجات شهرک ترکمنیه ، لنگر خانه خورد، لنگر خانه کلان و تخته پل ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ که مساحت آن به ۱۵ کیلو متر میرسد پاک کاری آن آغاز گردیده است.
مردم محل می‌گویند تطبیق این فعالیت باعث سرسبزی و زیبایی ولسوالی نهرشاهی  و نواحی مربوط به آن می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها