پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در هرات افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۶:۲۲
پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در هرات افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، را در این ولایت افتتاح کرد.
آقای غفوری در مراسم افتتاح این پروژه گفت: «پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی برای سال جاری در ولایت هرات، چهارصد میلیون افغانی بودجه دارد.»
 آقای غفوری گفت که  این پروژه در بخش‌های مختلف از جمله مدیریت آب‌ریزه‌ها، اعمار کانال‌های آبیاری، احداث باغ‌های جدید، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ و احداث کشمش‌ خانه‌ها فعالیت می‌‌‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

آغاز کار پروژه اصلاح ۳۰۰ جریب زمین‌های باتلاقی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در لغمان

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خویش، پروژه احداث کانال زهکشی زمین‌های باتلاقی را به ارزش ۵۰۶ هزار و ۴۷۵ افغانی، در منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

جریان ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش ۱.۳۵ میلیون دالر در ولایت کندهار ادامه دارد

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور مدیریت آب، مهار و ذخیره‌سازی آب‌های باران و آبیاری زمین‌های زراعتی، کار ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش مجموعی حدود یک میلیون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۲۴
Background image

توزیع تجهیزات و مواد مورد نیاز برای پروسس گل‌سرخ به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی برای ۲۰ پروسس‌کننده در دره‌نور ننگرهار

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور گسترش روند پروسس گل‌سرخ، افزایش ارزش تولیدات داخلی و تقویت توان اقتصادی باشندگان محل، برای ۲۰ تن از پروسس‌کنندگان گل‌سرخ در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS