پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۱۱
پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود
۲۹ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، می‌گوید که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت روبه اتمام است و آماده بهره‌برداری می‌شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی کار تطبیق ۴۳۱ پروژه جدید شامل ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات تازه و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات به زنان را راه‌اندازی کرده‌اند که کار تطبیق این پروژه‌ها روبه اتمام است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها