پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۱۱
پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود
۲۹ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، می‌گوید که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت روبه اتمام است و آماده بهره‌برداری می‌شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی کار تطبیق ۴۳۱ پروژه جدید شامل ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات تازه و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات به زنان را راه‌اندازی کرده‌اند که کار تطبیق این پروژه‌ها روبه اتمام است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۳:۲۱
Background image

واگذاری زمین از وزارت زراعت به ریاست عمومی  شرکت‌های امارتی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست، و محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۲:۲
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی و اقلیمی در لغمان

۹  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیأت، از پروژه‌های انکشافی بودجه داخلی چکدم قریه میدانی مربوط مرکز و همچنان از پروژه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۱:۱۲
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در دایکندی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در ولسوالی‌های نیلی، پاتو و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه ساختمانی با تمویل مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل. . .

بازگشت به خبرها