نظارت تیم تخنیکی وزارت زراعت از نتایج شالی نوع «لازورنی» ازبکی در ولایت تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۰
نظارت تیم تخنیکی وزارت زراعت از نتایج شالی نوع «لازورنی» ازبکی در ولایت تخار

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ارزیابی نتایج و نمونه‌برداری از شالی نوع «لازورنی» ازبکی به ولایت تخار سفر کرد.
در جریان این سفر، قطعات نمایشی شالی که با همکاری کشور ازبکستان در این ولایت احداث شده بود، از سوی کارمندان تخنیکی مورد بررسی قرار گرفت. اعضای تیم شامل عبدالباسط خالقیار آمر ترویج و انکشاف غله‌جات، فواد خان احمدزی مدیر عمومی ترویج و انکشاف شالی، شاه محمود رسولی مدیر عمومی ترویج و انکشاف گندم، و کرم‌خدا رسولی کارشناس ترویج تخم بذری غله‌جات می‌باشند.
دهقانان محل از بازدید این تیم استقبال کرده و از نتیجه و حاصل‌دهی نوع «لازورنی» ابراز رضایت نمودند. آنان گفتند که این نوع شالی زودرس بوده و با شرایط اقلیمی ولایت تخار سازگاری خوبی دارد.
مسؤولان وزارت زراعت هدف از این برنامه را ارزیابی کیفیت تخم‌های وارداتی، ترویج انواع مقاوم و حاصل‌خیز شالی و تقویت سکتور زراعت در سطح ولایات عنوان کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها