نشست بورد ملی تخم‌های اصلاح شده بذری دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۹:۴۳
د اصلاح شويو تخمونو ملي بورډ غونډه دائره شوه

نشست بورد ملی تخم‌های اصلاح شده بذری به سرپرستی مولوي صدراعظم عثماني معین زراعت و مالداری، روسا، آمران و مسوولان شرکت‌های تولید تخم بذری و نجیب‌الله امیرزی مشاور استراتیژیک سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دایر گردید.
این نشست در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد و در آغاز مولوي صدیق‌الله رحماني رئیس تصدی تخم‌های بذری وزارت زراعت هدف نشست را نظرخواهی پیرامون رسیدگی به مشکلات سال‌های گذشته و جلوگیری از تکرار آن‌ها در آینده عنوان کرد و بر توجه به مشکلات دهقانان تاکید نمود.
سپس مولوي صدراعظم عثماني معین زراعت و مالداری سخنرانی کرده و در مورد تولید تخم با کیفیت و معیاری، رساندن آن به دهقانان و افزایش حاصلات صحبت کرد و بر عدم انتقال تخم از یک زون به زون دیگر تاکید نمود.
حاضران در نشست نظریات خود را شریک ساخته و بر این نکته تاکید کردند که هدف همه کمک به دهقانان و خودکفایی افغانستان است؛ بنابراین باید تخم با کیفیت و معیاری تولید گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۲
Background image

راهنمایی مالداران در مورد وقایه امراض حیوانی در ولسوالی شتل پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دهکلان  ولسوالی شتل آن ولایت رفته و برای مالداران این قریه برنامه آگاهی‌دهی در مورد وقایه و کنترول امراض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۸:۹
Background image

افتتاح کار ساخت کمپلکس تجارتی و زراعتی در زابل با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کار ساخت یک کمپلکس «تجارتی، زراعتی و مالداری» با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی در ولسوالی شاجوی ولایت زابل افتتاح شد.
این پروژه با حضور مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

بازگشت به خبرها