نزدیک به ده‌هزار نهال اصلاح شده بادام در دایکندی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۰ - ۱۵:۱۵
نزدیک به ده‌هزار نهال اصلاح شده بادام در دایکندی توزیع شد

۱۰قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از توزیع ۹هزار و ۹۰۰ نهال اصلاح شده‌ی بادام به همکاری موسسه آکسفام در ولسوالی‌های شهرستان و نیلی این ولایت خبر داده است.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که امسال در مقایسه با سال‌های قبل، نهال‌های اصلاح شده بیشتر به باغ‌داران توزیع خواهد شد. آقای فیروزی می‌گوید که هدف از توزیع این نهال‌های اصلاح شده، ترویج باغ‌داری معیاری و افزایش محصولات باغ‌داری از لحاظ کمی و کیفی است.
رییس زراعت دایکندی از باغ‌داران خواست تا به جای استفاده از نهال‌های قدیمی و غیرمعیاری، نهال‌های اصلاح شده غرس کنند.
همزمان با توزیع این نهال‌ها، مقداری تخم رشقه نیز به باغ‌داران توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها