نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۳۱
نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
نخستین کشتارگاه مدرن و معیاری حیوانات یا مسلخ، توسط حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سید وحید قتالی والی هرات، در این ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم بهره‌برداری این مسلخ گفت: «مسلخ ولایت هرات با هزینه شش میلیون دالر امریکایی از کمک‌های مالی بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری به مساحت ۲۵ جریب زمین ساخته شده است.»
آقای غفوری گفت که این مسلخ در هر شیفت کاری، ظرفیت ذبح و پروسس صد راس گاو و پنج‌صد راس بُز و گوسفند را دارد.
مسلخ هرات با تکنالوژی پیشرفته تجهیز شده و دارای بخش‌های مختلف از جمله کشتارگاه، لابراتور، سردخانه، موترهای یخچالی برای انتقال گوشت، مرکز بسته‌بندی و مدیریت درست محصولات حیوانی است.
ساخت چنین مسلخ‌هایی به ایجاد فرصت‌های شغلی، مصون‌سازی قصابی‌ها، حفظ محیط‌زیست و تامین مصونیت غذایی کمک کرده و باعث ارزش‌افزایی به محصولات گوشتی می‌شود.
هرات یکی از ولایت‌های مهم زراعتی کشور به شمار می‌رود و در بخش‌های تولید انواع محصولات زراعتی و مالداری جایگاه خوبی دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۵۵
Background image

نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در بلخ پایان یافت

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، که با حضور گسترده بزگران، مالداران، تاجران و تولیدکنندگان داخلی برگزار شده بود، با موفقیت به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
Background image

تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج. . .

بازگشت به خبرها