نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۳۱
نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
نخستین کشتارگاه مدرن و معیاری حیوانات یا مسلخ، توسط حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سید وحید قتالی والی هرات، در این ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم بهره‌برداری این مسلخ گفت: «مسلخ ولایت هرات با هزینه شش میلیون دالر امریکایی از کمک‌های مالی بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری به مساحت ۲۵ جریب زمین ساخته شده است.»
آقای غفوری گفت که این مسلخ در هر شیفت کاری، ظرفیت ذبح و پروسس صد راس گاو و پنج‌صد راس بُز و گوسفند را دارد.
مسلخ هرات با تکنالوژی پیشرفته تجهیز شده و دارای بخش‌های مختلف از جمله کشتارگاه، لابراتور، سردخانه، موترهای یخچالی برای انتقال گوشت، مرکز بسته‌بندی و مدیریت درست محصولات حیوانی است.
ساخت چنین مسلخ‌هایی به ایجاد فرصت‌های شغلی، مصون‌سازی قصابی‌ها، حفظ محیط‌زیست و تامین مصونیت غذایی کمک کرده و باعث ارزش‌افزایی به محصولات گوشتی می‌شود.
هرات یکی از ولایت‌های مهم زراعتی کشور به شمار می‌رود و در بخش‌های تولید انواع محصولات زراعتی و مالداری جایگاه خوبی دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

تلاش وزارت زراعت برای ساده‌سازی روندهای اداری و تسهیل خدمات به مراجعین

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کمیته ساده‌سازی روندهای اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف اصلاح پروسه‌های کاری و ایجاد تسهیلات بیشتر برای مراجعین، جلسه‌ای را برگزار کرد.
این اقدامات در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات، با اشتراک نمایندگان ادارات امارتی، مؤسسات همکار و مسئولان مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌های ولایت کابل، در تالار جلسات ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
Background image

تلاش‌ها جهت حفاظت از پرندگان کمیاب در بدخشان

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، به هدف حفاظت از پرندگان کمیاب و جلوگیری از شکار حیات وحش، ۹ میل اسلحه چره‌ای را در ولسوالی کشم ضبط کرده است.
سید انعام‌الله. . .

BACK TO NEWS