نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۳۱
نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
نخستین کشتارگاه مدرن و معیاری حیوانات یا مسلخ، توسط حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سید وحید قتالی والی هرات، در این ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم بهره‌برداری این مسلخ گفت: «مسلخ ولایت هرات با هزینه شش میلیون دالر امریکایی از کمک‌های مالی بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری به مساحت ۲۵ جریب زمین ساخته شده است.»
آقای غفوری گفت که این مسلخ در هر شیفت کاری، ظرفیت ذبح و پروسس صد راس گاو و پنج‌صد راس بُز و گوسفند را دارد.
مسلخ هرات با تکنالوژی پیشرفته تجهیز شده و دارای بخش‌های مختلف از جمله کشتارگاه، لابراتور، سردخانه، موترهای یخچالی برای انتقال گوشت، مرکز بسته‌بندی و مدیریت درست محصولات حیوانی است.
ساخت چنین مسلخ‌هایی به ایجاد فرصت‌های شغلی، مصون‌سازی قصابی‌ها، حفظ محیط‌زیست و تامین مصونیت غذایی کمک کرده و باعث ارزش‌افزایی به محصولات گوشتی می‌شود.
هرات یکی از ولایت‌های مهم زراعتی کشور به شمار می‌رود و در بخش‌های تولید انواع محصولات زراعتی و مالداری جایگاه خوبی دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها