نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۳۱
نخستین مسلخ معیاری و مدرن حیوانات در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
نخستین کشتارگاه مدرن و معیاری حیوانات یا مسلخ، توسط حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سید وحید قتالی والی هرات، در این ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم بهره‌برداری این مسلخ گفت: «مسلخ ولایت هرات با هزینه شش میلیون دالر امریکایی از کمک‌های مالی بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری به مساحت ۲۵ جریب زمین ساخته شده است.»
آقای غفوری گفت که این مسلخ در هر شیفت کاری، ظرفیت ذبح و پروسس صد راس گاو و پنج‌صد راس بُز و گوسفند را دارد.
مسلخ هرات با تکنالوژی پیشرفته تجهیز شده و دارای بخش‌های مختلف از جمله کشتارگاه، لابراتور، سردخانه، موترهای یخچالی برای انتقال گوشت، مرکز بسته‌بندی و مدیریت درست محصولات حیوانی است.
ساخت چنین مسلخ‌هایی به ایجاد فرصت‌های شغلی، مصون‌سازی قصابی‌ها، حفظ محیط‌زیست و تامین مصونیت غذایی کمک کرده و باعث ارزش‌افزایی به محصولات گوشتی می‌شود.
هرات یکی از ولایت‌های مهم زراعتی کشور به شمار می‌رود و در بخش‌های تولید انواع محصولات زراعتی و مالداری جایگاه خوبی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۲:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت روند کاری ریاست زراعت بلخ را بررسی کرد


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ دیدن کرده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۱:۴۱
Background image

در بغلان حاصلات بادنجان رومی ۸ درصد افزایش یافته است


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان امسال در مقایسه با سال گذشته حدود ۸ درصد افزایش یافته است. مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان می‌گویند که افزایش زمین‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۹
Background image

معین آبیاری و منابع طبیعی: پروژه‌های منظورشده آبیاری در ارزگان از ضایعات آب جلوگیری می‌کند

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی بازمحمد فیضان معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها