ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۵:۲۵
 ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

۶ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با محمدطاهر زهیر والی بامیان، دیدار و روی پروژه‌های زراعتی، باغداری و آبیاری در ولایت بامیان صحبت کرد.
آقای زهیر در این دیدار درباره‌ی مؤثریت برخی از پروژه‌های زراعت، آبیاری و مالداری سخن گفت و از توجه وزیر وزارت زراعت به بامیان قدردانی کرد.
والی بامیان گفت که در سال جاری زراعت این ولایت رشد چشم‌گیر داشته و مشخصاً حاصلات کچالو به ۳۷۰ هزار تن رسیده است و قیمت‌های محصولات نیز در حد اوسط و قناعت‌بخش است.
هم‌چنان آقای زهیر گفت که در بخشی از مناطق بامیان سیب نتیجه‌ی خوب داده است. او از وزیر زراعت خواهان ترویج باغ‌های سیب در این ولایت شد و گفت که در بخش گسترش تولید کچالو به توجه بیش‌تر نیاز است.
والی بامیان گفت که با تطبیق شماری از پروژه‌های آبیاری، هزاران جریب زمین آبیاری شده و زراعت رشد کرده است و اگر این روند ادامه یابد، باعث رشد بیش‌تر زراعت می‌شود و آنان امید دارند دست‌رسی دهقانان به آب بیش‌تر شود.
هم‌چنان نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که ولایت بامیان از طریق ریاست زراعت آن ولایت، پلان‌هایش را بفرستد، تا در بودجه‌ی انکشافی سال مالی ۱۳۹۹ شامل گردد، وزارت تطبیق برخی از شبکه‌ها و پروژه‌های زیربنا را برابر با امکانات بودجه مد نظر می‌گیرد و کوشش می‌کند که کشت‌زارها و باغ‌های بامیان وسعت یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها