ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ - ۱۶:۴۷
ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

۲۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با عبداللطیف مراد، والی ولایت کاپیسا دیدار و روی تطبیق پروژه‌های مختلف در سکتور زراعت و مالداری در این ولایت صحبت کرد.
والی کاپیسا در این ملاقات گفت که پروژه‌های زراعتی و آبیاری در این ولایت تطبیق شده و در کنار آن‌ها هم‌چنان ۱۶۹ پروژه محصولات زراعتی نیز به اتمام رسیده که مؤثر بوده است. آقای مراد در ادامه از وزارت زراعت خواهان افزایش تطبیق پروژه‌‌ها در بخش‌های باغداری، حفاظت از جنگل‌ها، آبیاری و عملی‌سازی پروژه مورد نیاز این ولایت در بخش توسعه‌ی سکتور مالداری شد.
در پایان این ملاقات، ‌داکتر انوارالحق احدی گفت که ما تلاش می‌کنیم در سال مالی ۱۴۰۰، ضمن عملی‌سازی برنامه‌های شامل پلان، شماری از پروژه ها را از جمله در ولایت کاپیسا، به منظور ارائه خدمات بهتر، تطبیق کنیم.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها