ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ - ۱۶:۴۷
ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

۲۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با عبداللطیف مراد، والی ولایت کاپیسا دیدار و روی تطبیق پروژه‌های مختلف در سکتور زراعت و مالداری در این ولایت صحبت کرد.
والی کاپیسا در این ملاقات گفت که پروژه‌های زراعتی و آبیاری در این ولایت تطبیق شده و در کنار آن‌ها هم‌چنان ۱۶۹ پروژه محصولات زراعتی نیز به اتمام رسیده که مؤثر بوده است. آقای مراد در ادامه از وزارت زراعت خواهان افزایش تطبیق پروژه‌‌ها در بخش‌های باغداری، حفاظت از جنگل‌ها، آبیاری و عملی‌سازی پروژه مورد نیاز این ولایت در بخش توسعه‌ی سکتور مالداری شد.
در پایان این ملاقات، ‌داکتر انوارالحق احدی گفت که ما تلاش می‌کنیم در سال مالی ۱۴۰۰، ضمن عملی‌سازی برنامه‌های شامل پلان، شماری از پروژه ها را از جمله در ولایت کاپیسا، به منظور ارائه خدمات بهتر، تطبیق کنیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS