ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ - ۱۶:۴۷
ملاقات وزیر زراعت با والی کاپیسا درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری

۲۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با عبداللطیف مراد، والی ولایت کاپیسا دیدار و روی تطبیق پروژه‌های مختلف در سکتور زراعت و مالداری در این ولایت صحبت کرد.
والی کاپیسا در این ملاقات گفت که پروژه‌های زراعتی و آبیاری در این ولایت تطبیق شده و در کنار آن‌ها هم‌چنان ۱۶۹ پروژه محصولات زراعتی نیز به اتمام رسیده که مؤثر بوده است. آقای مراد در ادامه از وزارت زراعت خواهان افزایش تطبیق پروژه‌‌ها در بخش‌های باغداری، حفاظت از جنگل‌ها، آبیاری و عملی‌سازی پروژه مورد نیاز این ولایت در بخش توسعه‌ی سکتور مالداری شد.
در پایان این ملاقات، ‌داکتر انوارالحق احدی گفت که ما تلاش می‌کنیم در سال مالی ۱۴۰۰، ضمن عملی‌سازی برنامه‌های شامل پلان، شماری از پروژه ها را از جمله در ولایت کاپیسا، به منظور ارائه خدمات بهتر، تطبیق کنیم.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۶:۱۲
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

بازگشت به خبرها