مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها