سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۵ - ۱۵:۳۲
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد
۱۵قوس ۱۳۹۹
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی، با حضور اعضای این سازمان تحت نام «تاب‌آوری امنیت غذایی در کشورهای عضو»، از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در این نشست وزیران زراعت، امنیت غذایی و خارجه کشورهای عضو شرکت داشتند.
این نشست که برای دو روز برگزار شده بود، در روز نخست روی موضوعات تخنیکی و در روز دوم در باره فیصله‌ها و برنامه‌های بعدی این سازمان بحث شد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان، در سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش امنیت غذایی، در باره تشویق و ترغیب تجارت میان کشورهای عضو این سازمان تاکید کرده گفت که برای گسترش تجارت میان کشورهای عضو باید یک شرایط ترجیحی به‌وجود بیاید. آقای احدی افزود که براساس این شرایط، کشورهای عضو باید قادر شوند تا به سادگی به تجارت و دادوستد میان هم‌دیگر بپردازند. به گفته‌ی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ایجاد شرایط ترجیحی به منظور تجارت، می‌توند بر امنیت غذایی و فقرزدایی در کشورهای عضو تاثیر مثبت به‌جا بگذارد.
داکتر انوارالحق احدی هم‌چنین در این نشست عمومی در باره برنامه‌ها و استراتیژی‌های آینده وزارت زراعت افغانستان صحبت کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها