سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس زراعت ولایت نیمروز با ولسوال چهاربرجک، مدیر عمومی خدمات زراعتی و کارمندان مربوطه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، پیرامون وضعیت زمین‌های امارتی، منابع طبیعی، مشکلات دهقانان و مالداران و همچنان چالش‌های موجود در بخش زراعت و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
پس از آن، رئیس زراعت همراه با مسوولان محلی از بند کمال‌خان و ساحات اطراف آن، شامل زمین‌ها و جنگلات، بازدید به عمل آورد. در این بازدید، مسایل مربوط به غصب زمین‌های امارتی و تخلفات غیرقانونی در قطع درختان و جنگلات از نزدیک بررسی شد.
ولسوال چهاربرجک اطمینان داد که در زمینه جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی و قطع غیرقانونی جنگلات، اقدامات جدی روی دست گرفته شده و با افراد متخلف مطابق اصول و مقررات برخورد صورت خواهد گرفت.
در ادامه، رئیس زراعت ولایت نیمروز با علما، متنفذین قومی، دهقانان و مالداران دیدار کرده و از نزدیک مشکلات آنان را در بخش کمبود آب، نبود امکانات و وسایل زراعتی، مشکلات تخنیکی و وضعیت مالداری مورد بررسی قرار داد. وی رهنمودهای لازم را به‌منظور بهبود امور زراعتی، تقویت مالداری و گسترش همکاری دوامدار میان اداره زراعت و مردم محل ارائه نمود.
همچنان در بخش رسیدگی به مهاجرین، اطمینان داده شد که برنامه توزیع گندم خوراکی و کمک‌های نقدی که پیش از این به هدایت رهبری امارت اسلامی در نظر گرفته شده است، در هماهنگی با ادارات مربوطه در زمان مناسب تطبیق خواهد شد.
این سفر باعث گردید تا وضعیت زراعت، مالداری و منابع طبیعی ولسوالی چهاربرجک از نزدیک بررسی شده و هماهنگی میان اداره زراعت و باشنده‌گان محل برای حل مشکلات موجود تقویت گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها