سرپرست وزارت زراعت وارد هرات شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۲ - ۱۷:۱
سرپرست وزارت زراعت وارد هرات شد


شنبه ۱۲ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای نخستین بار از آغاز تصدی‌اش در رهبری این نهاد، به ولایت هرات سفر کرد.
سرپرست وزارت زراعت در کنار دیدار با مقام‌های هرات، با امیر اسماعیل خان رهبر جهادی و مولوی خدایداد صالح رییس شورای علمای حوزه‌ی غرب کشور ملاقات کرد.
از جانب دیگر، در دیدار مقام‌های محلی با آقای احدی، صنعت‌کاران، تاجران و شماری از نماینده‌گان ولسی‌جرگه حضور داشتند.
در این ملاقات، نوراحمد حیدری معاون و سرپرست مقام ولایت گفت که هرات، ظرفیت تولید در این ولایت بسیار است، اما نیاز است که برای توسعه‌ی زراعت در هرات، پروژه‌های بیش‌تر در بخش آبیاری و انکشاف زراعت تطبیق شود.
نذیراحمد حنفی، نماینده‌ی مردم در ولسی‌جرگه نیز گفت که زعفران، پسته، انگور و انجیر از محصولات مهم این ولایت است و باید برای رشد تولید و افزایش درآمد دهقانان و باغداران پروژه‌های بیش‌تر عملی گردد.
خان‌جان الکوزی، معاون اتاق تجارت و صنایع کشور میزان تولیدات زراعتی در هرات را خوب توصیف کرد و گفت که لازم است تا برای صادرات به موقع میوه‌های تولیدی از طریق دهلیز هوایی، یک سردخانه‌ی بزرگ در میدان هوایی هرات ساخته شود.
در پایان داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و ‌سرپرست وزارت زراعت، با ابزار خوش‌حالی از اولین سفرش به عنوان سرپرست‌وزیر به هرات، گفت که امسال به ارزش بالاتر از ۱.۲ میلیارد افغانی پروژه‌های زراعتی در هرات تطبیق شده است و در سال‌های آینده، توجه به بخش‌های مورد نیاز بیش‌تر خواهد شد.
آقای احدی گفت که در سال آینده، در کنار توسعه‌ی تولید برای افزایش بازاریابی داخلی و جهانی کار خواهد شد.
. قرار است آقای احدی در این سفر، شماری از پروژه‌ها را افتتاح و بخشی از پروژه‌ها را تهداب‌گذاری کند.
پروژه‌هایی که افتتاح می‌شود، در بخش‌های آبیاری، پروسس محصولات توسط شرکت‌های خصوصی و مدیریت محصولات زراعتی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها